30 Godina PoverenjaPočeci kompanije

Kompanija Beoguma je osnovana 1985. godine, počevši kao mala radnja za popravku pneumatika. U svojim ranim danima, specijalizira usluge vezane za zamenu i održavanje guma, balansiranje točkova i popravku.

Odanost klijentima, jedinstveni set veština i fokusiranost na kvalitet usluga vodila je ka uspehu. Kompanija nastavlja da raste afirmišući svoj identitet i postaje jedan od najinovativnijih i najcenjenijih maloprodajnih centara za pneumatike u Srbiji. Jasna vizija traje i danas.Činjenice i brojke

Dva strateški locirana distributivno-servisna centra u Beogradu na površini od 900m2 i dodatnim magacinskim prostorom od 1500m2, nude višestruke prednosti na savremenom tržištu.

Kapaciteti servisa uključuju 15 pozicija za popravku i zamenu pneumatika, kao i dva jedinstvena kompjuterska sistema za centriranje trapa putničkih i teretnih vozila.

Da bi upotpunila paket usluga, Beoguma vrši i uslugu čuvanja van-sezonskih guma za svoje klijente. Pre skladištenja, gume se čiste od prljavštine i kamenčića a nakon toga se ređaju u specifične police, daleko od sunčeve svetlosti, vlage i štetnih hemikalija (benzina, ulja, masti...) koje mogu imati neželjene reakcije na gumu. Trenutno je na čuvanju više od 12.000 van-sezonskih guma.

Vozni park čine 3 “pick-up” vozila i jedno kombi vozilo, visoko opremljeni prema najmodernijim standardima.

Uspeh Beogume pre svega leži u produktivnosti i inovativnosti njenih zaposlenih. Svaki od 60 zaposlenih daje jedinstven doprinos izvanrednoj podršci klijentima i kredibilitetu kompanije. Beoguma bez sumnje predstavlja sredinu za visoko obučene profesionalce, spremne da u svakom trenutku isporuče vrhunski nivo usluge.

U nastojanju da se konstantno poboljšavaju veštine i upotpunjuje znanje, zaposleni svake godine pohađaju Michelin treninge za prodaju i usluge.

Kroz svoju mrežu, Beoguma opslužuje više od 400 kompanija i desetine hiljada krajnjih kupaca. Sa godišnjom sa prodajom od preko 45.000 putničkih i 3.500 teretnih guma godišnje, kompanija Beoguma potvrđuje poziciju lidera na tržištu.

Beoguma je Sertifikovani Michelin Servisni Centar 2011., 2012., 2013. i 2014.Sertifikat Privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije dodelila je kompaniji Beoguma sertifikat »Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće«, odnosno »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«. Osnova za izdavanje ovog sertifikata je bonitetna ocena i redovno nadgledanje od strane bonitetne kuće Coface. Ovaj sertifikat potvrđuje dobar bonitet preduzeća i visoku kredibilnost.
Auto Servis Beoguma
AUTO CENTAR BEOGUMA

Zamena i vulkaniziranje pneumatika

Beoguma je kompanija sa 30 godina iskustva auto servisa. Direktni je uvoznik najkvalitetnijih brendova guma i garancija za kvalitet usluge.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Servis Auto Klime

Profesionalni tretman sistema auto klime. Uživajte udišući apsloutno ČIST i SVEŽ vazduh u Vašem automobilu zahvaljujući Wynn's Airco-Clean® tretmanu klima sistema.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Zamena Amortizera

Zamena amortizera i šolja amortizera. Originalni amortizeri Kayaba, Monroe, Sachs, Bilstein i Meyle. Besplatna provera stanje amortizera.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Reglaža Trapa

Obučeni profesionalci i moderna oprema. Preduzimanje korektivnih mera radi obezbeđenja aktivne bezbednosti vozila. Sprečavanje pojave istrošenosti gazeće površine gume.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Zamena Ulja i Filtera

Zamena ulja, filtera i kaiševa. Rezervišite svoj termin za servis. Putem aplikacije izaberite uslugu koju želite da obavite, servisni centar, datum i vreme.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Čišćenje Sistema za Gorivo

Brzo i efikasno čišćenje kompletnog sistema za gorivo, bez rasklapanja motora. Specijalizovani servis će Vas sa zadovoljstvom posavetovati u vezi temeljnog čiščenja Vašeg sistema za gorivo.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Servis Trapa

Zamena delova trapa. Originalni delovi renomiranih proizvođača sa garancijom: Delphy, TRW, SKF...Besplatna kontrola ispravnosti vešanja.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Servis Kočionog Sistema

Zamena pločica, paknova, diskova i doboša. Originalni delovi renomiranih proizvođača sa garancijom: Delphy, TRUSTING, LPR...Besplatna kontrola ispravnosti kočnica.

Pogledajte detalje
AUTO CENTAR BEOGUMA

Servis Akumulatora

Beoguma je ovlašćeni servisni centar za VARTA akumulatore. Proverite svoj akumulator besplatno! Besplatno obavite testiranje Vašeg akumulatora profesionalnim uređajem.

Pogledajte detalje  najgledanije »Prevencija kvarova i otklanjanje problema u radu automobila

Vozačima koji redovno održavaju svoj automobil Wynn’s nudi širok spektar proizvoda koji deluju preventivno ili otklanjaju probleme u radu automobila, a takođe unapređuju rad motora i sistema za gorivo, sistema za transmisiju, upravljačkog sistema i rashladnog sistema.


To top