Brzi pregled korpe

MALI I VELIKI SERVIS

Mali i veliki sevis | Beoguma

Funkcija ulja je da odnosi toplotu iz bloka motora i podmazuje pokretne delove, kako u motoru tako i na pomoćnim agregatima. U ulju se nagomilavaju i produkti sagorevanja u cilindru, koji prodiru u ulje npr. pored klipnih prstenova.
Vremenom dolazi do prljanja ulja, što direktno utiče na njegova svojstva.

Brzo i kvalitetno

Zamena ulja, filtera i kaiševa. Redovna zamena ulja omogućuje nesmetano funkcionisanje delova motora, čime sprečava kvarove većih razmera.

Zakazivanje Termina

Rezervišite svoj termin za servis kočnica. Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam odgovoriti u najskorijem roku i zakazati prvi slobodan termin.

Odloženo plaćanje

Odloženo plaćanje do 6 rata. Uradite servis odmah a platite kasnije! Čekovima, administrativnom zabranom ili platnim karticama.

Filteri uljaUFI Filters spa, osnovan 1972. godine, najvažniji je evropski proizvođač filtera u privatnom vlasništvu. Danas je poznat širom sveta po svojim novostima u tehničkim rešenjima, kvalitetom proizvoda i profesionalnošću. UFI Filters osigurava najviši kvalitet i tehnologiju za sve grupe proizvoda (filtere vazduha, ulja, goriva…).Uz Filtronove filtere ne morate brinuti da li vaš automobil diše punim plućima. Ispunjavajući stroge zahteve tržišta Filtron osigurava vrhunski kvaliet. Implementiranjem standarda kvaliteta ISO/TS 16949 (koji se odnosi na prvu ugradnju) i ISO 14001 (zaštita životne sredine) u svoje poslovanje, kompanija Wix Filtron postala je ozbiljan partner, kako vodećim proizvođačima automobila za prvu ugradnju (Volkswagen, General Motors, Ford, Seat, Fiat, Land Rover itd.), tako i ovlašćenim servisima.Sa 40 godina iskustva u razvoju OE filtera, Muller predstavlja jednog od evropskih nezavisnih lidera. Linija proizvoda MULLER FILTER ima preko 2000 vrsta filtera ulja, goriva, vazduha, kao i filtere za vazduh kabina. Kompanija Muller Filter je u porodičnom vlasništvu, koristi brz proces donošenja odluka, odgovorno i fleksibilno reaguje na promene tržišnih uslova.


Motorna uljaShellova ulja proizvode se u skladu sa najvišim industrijskim zahtevima, a Shell koristi svoja vlastita bazna ulja i aditive. Mnogi drugi proizvođači motornih ulja, koji kupuju bazna ulja na sekundarnom tržištu, pa čak i od različitih dobavljača, nikada ne mogu garantovati stalni i ujednačen kvalitet svojih proizvoda.Mobil brend predstavlja performanse, inovaciju i ekspertizu, zauzimajući tako zasluženo mesto među svetski priznatim globalnim brendovima. Mobil 1 je vodeće sintetičko motorno ulje u svetu. Visoko performansna sintetička ulja korištena u Mobil 1 su samo jedan od razloga izvanrednih performansi proizvoda.SELENIA je jedna od vodećih automobilskih kompanija koja proizvodi i plasira na trzište motorna ulja i maziva vrhunskog kvaliteta. Proizvodi su dizajnirani kako bi zadovoljila sve zahteve neophodne za rad kako benzinskih tako i dizel motora. Preporučeno od strane proizvođaca vozila Fiat.Rafinerija ulja Modriča svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatljivim imidžom nastojimo zadržati trenutne pozicije na tržištima zemalja bivše Jugoslavije sa intencijom značajnijeg povećanja tržišnog učešća.