Brzi pregled korpe

ZAMENA AMORTIZERA

Zamena Amortizera | Beoguma

Jedan od najpoznatijih delova vešanja je svakako amortizer čija je uloga usporenje i zaustavljanje njihanja celog vozila tokom vožnje, te služi kao prigušnica oprugama.

Neispravna funkcija amortizera dopustiće prekomerno osciliranje celog vešanja sa jako izraženim amplitudama. Usporenje i umanjenje amplituda potrebno je da bi se održala udobnost vožnje i povećala sigurnost. Dodatna je opasnost istrošenih amortizera to što je produžen put kočenja i ranije se pojavi vodeni klin ili popularno zvan ‘aquaplaning’. Uočite li ulje na telu amortizera, to je i bez stručnog pregleda siguran znak da je potrebno zameniti amortizere.

Preporuka je svakih 20.000 km ili jednom godišnje proveriti stanje elemenata vešanja.

Originalni amortizeri

Zamena amortizera i šolja amortizera. Originalni amortizeri Kayaba, Monroe, Sachs, Bilstein i Meyle. Besplatna provera stanje amortizera.

Zakazivanje Termina

Rezervišite svoj termin za servis amortizera. Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam odgovoriti u najskorijem roku i zakazati prvi slobodan termin.

Odloženo plaćanje

Odloženo plaćanje do 6 rata. Uradite servis odmah a platite kasnije! Čekovima, administrativnom zabranom ili platnim karticama.

Originalni amortizeri


Istorija pokazuje da su velike inovacije izdržale test vremena. Tokom godina, Monroe je posvećen kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu kupaca i novim proizvodima u tehnologiji. Ova obaveza je tradicija koja datira iz ranih 1900-ih. Garancija na Monroe amortizere je 2 godine a na Monroe Reflex amortizere je 3 godine.


KAYABA je najveći svetski snabdevač amortizera za proizvođače automobila. Preko 1 milion KYB amortizera se proizvede svake nedelje. KYB Europe GmbH nudi svetsku klasu kvaliteta proizvoda i usluga klijentima. To je prepoznato od strane kompanije pod sloganom, “Naša preciznost, Vaša prednost ‘. Garancija na Kayaba amortizere je 2 godine.


Brand SACHS važi za jedan od najtraženijih brendova na tržistu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji pruža. Svestrani Sachs amortizer uz povoljnu cenu ispunjavaju velike zahteve udobnosti i sigurnosti – za sva vozila.