Zamena amortizeraJedan od najpoznatijih delova vešanja je svakako amortizer čija je uloga usporenje i zaustavljanje njihanja celog vozila tokom vožnje, te služi kao prigušnica oprugama.

Neispravna funkcija amortizera dopustiće prekomerno osciliranje celog vešanja sa jako izraženim amplitudama. Usporenje i umanjenje amplituda potrebno je da bi se održala udobnost vožnje i povećala sigurnost. Dodatna je opasnost istrošenih amortizera to što je produžen put kočenja i ranije se pojavi vodeni klin ili popularno zvan ‘aquaplaning’. Uočite li ulje na telu amortizera, to je i bez stručnog pregleda siguran znak da je potrebno zameniti amortizere.

Preporuka je svakih 20.000 km ili jednom godišnje proveriti stanje elemenata vešanja.ZAMENA AMORTIZERA

Originalni amortizeri

Zamena amortizera i šolja amortizera. Originalni amortizeri Kayaba, Monroe, Sachs, Bilstein i Meyle. Besplatna provera stanje amortizera.

Zakažite pregled amortizera
ZAMENA AMORTIZERA

Zakazivanje Termina

Rezervišite svoj termin za zamenu amortizera. Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam odgovoriti u najskorijem roku i zakazati prvi slobodan termin.

Zakažite termin
ZAMENA AMORTIZERA

Odloženo plaćanje

Odloženo plaćanje do 6 rata. Zamenite amortizere odmah a platite kasnije! Čekovima, andmistrativnom zabranom ili platnim karticama.

Pogledajte detalje


Originalni amortizeri


  najgledanije »


To top