Brzi pregled korpe

POLIRANJE FAROVA

Poliranje farova | Beoguma

Većina automobila i mnogo kamiona danas, izrađeno je sa farovima koji koriste kvarc-halogene sijalice priključene na leđa velikog plastičnog reflektora. Spoljašnja površina ovih farova je od polikarbonatne plastike. Takva plastika je mnogo lakša od stakla, daleko otpornija na udarce kamenčića i pukotine. Uprkos tome što prozvođači na farove stavljaju posebnu UV zaštitu koja sprečava oštećenje fara uzrokovano suncem, nakon nekoliko godina izloženosti suncu i atmosferskim hemikalijama, zaštitni sloj propada što uzrokuje matiranje i daje žutu boju faru.

Ozbiljno zapušteni farovi mogu na sebi razviti mrežu sitnih pukotina što u velikoj meri smanjuje efikasnost farova i otežava vožnju. Zamislite da vozite u tunelu po kišovitoj noći?

Srećom, postoji jeftino rešenje. Za razliku od stakla, plastika od polikarbonata može se polirati u postupku koji Vam neće oduzeti više od pola sata. Farovi će biti ponovo kao novi.

Poliranje farova, pre i posle | Beoguma

Postupak poliranja farova

Poliranje farova je postupak obrade farova kojim se uklanjanja oksidacija, formira reflekturajuća površina, uklanja zamućenost i odstranjuju ogrebotine. Za poliranje farova koristi se najnoviji alat za poliranje i najkvalitetnije paste.
Vratite sjaj svetlima na vašem automobilu!

CENA POLIRANJA FAROVA

1.200,00 RSD po faru // ZAKAŽITE TERMIN 011/655-66-77