Brzi pregled korpe

Tigar gume

VAŽNO: NIKAKO ne krećite ni na kakav put bez KVALITETNIH auto guma!

Ukoliko ste do sada imali problem da pronađete gume za vaš automobil na koje možete u svakom trenutku da se oslonite, MOŽETE DA ODAHNETE jer su naše gume proverenog kvaliteta svetski poznatih proizvođača.

Beoguma je veoma uspešna kompanija sa preko 30 godina iskustva. Ono čime se ponosimo jesu desetine hiljada zadovoljnih korisnika. Mi smo profesionalci u svom poslu, pa smo u svojim objektima obezbedili i mnoge druge usluge kao što su popravka i zamena pneumatika, auto-mehaničarske usluge, tehnički pregled i registraciju vozila, centriranje trapa putničkih i teretnih vozila putem dva jedinstvena kompjuterska sistema, čuvanje vaših guma u specijalizovanim objektima kao i mobilni vulkanizer koji je uvek tu za vas.

Naš kvalitet je, osim velikog broja dugogodišnjih korisnika, prepoznala i Privredna komora Srbije pa je naš trud nagradila sertifikatom koji potvrđuje dobar bonitet i visoku kredibilnost naše kompanije. 

Ono što je ključno za VAŠU SIGURNOST NA PUTU jeste da odaberete kvalitet, a kako biste bili 100% sigurni Beoguma vam daje mnoge BENEFITE, kao što je GARANCIJA PLUS o kojoj više možete pročitati na našem sajtu. Jedini u Srbiji nudimo ovakav vid garancije, a sve to u cilju stvaranja zadovoljnih i pre svega BEZBEDNIH vozača.


ISKORISTITE PRILIKU - Putujte sa TIGAR gumama i na kraj sveta

Sa TIGAR gumama konačno mirne glave možete otputovati gde god želite bez računanja kilometraže i razmišljanja da li će vaše gume izdržati. Pustite nas da se pobrinemo za to, budite i vi jedan od preko 100.000 zadovoljnih korisnika. 

Nikada više nećete morati da razmišljate da li ćete zbog loših guma DOVESTI U OPASNOST svoj i živote drugih putnika.

OBEZBEDITE SEBE I DRUGE UČESNIKE U SAOBRAĆAJU, a vaša Beoguma će vam pomoći u tome kroz najpovoljnije cene, vrhunsku uslugu i najbolju garanciju na tržištu za svaku kupljenu gumu.


BREND JE BITAN - TIGAR gume odličan izbor

Iako za neke stvari brend možda ne igra presudnu ulogu, kod automobilskih guma je i te kako važan. S obzirom da se radi o proizvodu koji vam može sačuvati glavu, pažljivo birajte proizvođača auto guma. Tigar gume datiraju još od 60ih godina i od tada su konstantno unapređivale svoj kvalitet kroz sve savremeniju tehnologiju. 

Beoguma je direktni uvoznik prenumatika najkvalitetnijih svetkih brendova.


AUTO GUME TIGAR - Najveći domaći proizvođač auto guma

Kada su TIGAR gume u pitanju, budite potpuno sigurni da će ISPUNITI SVA VAŠA OČEKIVANJA. Sa njima možete bezbedno putovati bez ikakve bojazni da će vas izneveriti. Kvalitetna izrada i decenijsko iskustvo dovelo je toga da TIGAR gume postanu cenjene u svim krajevima sveta. 

SPOJITE KVALITET SVETSKIH PROIZVOĐAČA SA NAŠOM NAJBOLJOM USLUGOM, POVOLJNIM CENAMA I NAJPOUZDANIJOM GARANCIJOM. 

Dočekajte zimu spremni uz TIGAR zimske gume koje će se izboriti i sa najtežim vremenskim uslovima. TIGAR letnje gume će vas takođe ostaviti bez daha svojim performansama, budite sigurni i po vrelom asfaltu.

Pogledajte našu široku ponudu TIGAR guma i PORUČITE željeni model UZ SAMO PAR KLIKOVA na sledećem linku:

NAJPOVOLJNIJE TIGAR GUME