Brzi pregled korpe

TOYO TIRES

Toyo Tires | Beoguma

Tire & Rubber

Toyo Tire & Rubber Co. Ltd. jedan je od vodećih svetskih proizvođača guma sa povezanim kompanijama ili zastupnicima u preko 100 zemalja i regiona. Kompanija trenutno ima preko 6000 zaposlenih. Osnovana je 1945. godine, a sedište grupe je u Osaki u Japanu.

Poslovne aktivnosti grupe zasnivaju se na tri osnovne grane: gume, automobilska tehnologija i hemikalije. TOYO TIRES bila je prisutna u Evropi već 30 godina kada je 2005. godine osnovana Toyo Tire Europe GmbH kao evropsko sedište grupe.

Osnovna delatnost kompanije TOYO TIRES jeste razvoj, proizvodnja i prodaja kvalitetnih guma visokih performansi. Raznoliki proizvodni program obuhvata zimske i letnje gume za automobile, vozila sa pogonom na sva četiri točka i terenska vozila, kao i za komercijalna i teretna vozila.

TOYO Tires

Japanski kvalitet sa tradicijom
TOYO Tires već 70 godina posluje prema jasno definisanim principima poslovanja: inovativnost, kvalitet i odlične performanse. TOYO Tires gume garantuju visok nivo stabilnosti vozila u krivinama, odličan prenos sila kočenja i ubrzanja kao i smanjenu potrošnju goriva te su prepoznate kao pametan izbor gume jer nude optimalan sklad između kvaliteta i cene. TOYO Tires kontinuirano poboljšava tehnologiju, usmeravajući svoj razvoj novih proizvoda kako bi nastojao premašiti zahteve svetskih najzahtevnijih proizvođača automobila. Asortiman guma obuhvata širok spektar modela sa visokim performansama, gume prilagođene sportskim takmičenjima, gume za SUV i 4×4 vozila te ekološku liniju guma.

Zimski program TOYO Tires guma obuhvata modele:

  • Snowprox S953 koji je dizajniran za već́e, snažnije automobile
  • Snowprox S943 koji je dizajniran za manje i automobile srednje klase
  • Open Country V/T, koji je dizajniran za SUV vozila i vozila sa pogonom na sva četiri točka

Toyo Tires | BeogumaToyo Tires | Beoguma